Kan ik mijn bestelling retourneren en dus gebruik maken van mijn herroepingsrecht?

Ben je niet tevreden over je product? Geen probleem om je bestelling te retourneren en/of te ruilen! Op deze pagina vindt je de voorwaarden en alle informatie hierover.

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Wilt u iets terugsturen en/of ruilen? Vraag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een gratis retourlabel aan via info@laboustique.nl. Na ontvangst van het retourlabel heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling retour te sturen. Uw bestelling dient in de originele staat en verpakking te worden geretourneerd.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van mijn bestelling?

Als u gebruik maakt van ons gratis retourlabel, zijn er geen kosten verbonden aan uw retourzending. Wanneer wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op uw rekening. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt bij de betaling van uw bestelling.

Wat zijn de voorwaarden om van uw herroepingsrechts gebruik te maken?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal de bestelling in zijn geheel in de originele staat en verpakking aan ons moeten worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@laboustique.nl. Wanneer wij de complete retourzending in goede orde hebben ontvangen storten wij het gehele aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op uw rekening.

Hoe stuur ik mijn artikelen retour?

  1. Stuur een e-mail onder vermelding van het ordernummer naar info@laboustique.nl voor het aanvragen van een gratis retourlabel.
  2. Print dit label en plak deze op de originele verzenddoos.
  3. Verpak de producten die u retour wilt sturen in de originele doos.
  4. Voeg hierbij het ingevulde retourformulier toe. (Deze vindt u bij de bestelling)
  5. Geef het pakket af bij een PostNL locatie en bewaar het verzendbewijs goed.
  6. Binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retourzending ontvangt u het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Kan ik mijn bestelling ook retourneren/ruilen in de winkel?

Het is ook mogelijk uw aankopen te retourneren/ruilen in de winkel. Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dient u de producten in de originele staat en verpakking mee te nemen. De artikelen kunt u op vertoon van de aankoopbon bij de kassa retourneren/ruilen. Het is mogelijk de artikelen te ruilen voor andere artikelen in onze winkel. Als u de artikelen retourneert wordt het geld binnen 3 werkdagen overgemaakt op het door u opgegeven rekeningnummer. Deze service is uiteraard gratis.

Mijn bestelling is beschadigd bij levering. Wat moet ik doen?

Is uw bestelling beschadigd bij levering? Onze excuses, dat is zeker niet onze bedoeling! Breng ons binnen 3 dagen na ontvangst hiervan op de hoogte met enkele foto’s via info@laboustique.nl. Wij zullen u een gratis retourlabel sturen zodat u de zending kan retourneren. Indien op voorraad krijgt u van ons een nieuw product opgestuurd. Zo niet, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op uw rekening.

Hoe snel wordt mijn retourzending verwerkt?

Wanneer u een product retour stuurt wordt deze binnen 3 werkdagen in behandeling genomen en verwerkt. U ontvangt van ons een e-mail wanneer wij uw retourbestelling hebben verwerkt. Uw aankoopbedrag wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst op uw rekening teruggestort.

Contactgegevens

La Boustique
Brouwersdam 2
4322NR Scharendijke

06-51839630
info@laboustique.nl